(untitled) (Modern American Journal of Linguistics, Education, and Pedagogy, 2026)
Mazkur tezisda buyuk alloma va mutafakkir Ahmad al-Fargʻoniy hayoti, ilmiy ishlari, kashfiyotlari haqida fikr yuritilgan. Ahmad al-Fargʻoniy asarlarining yurtimiz hamda dunyo olimlari tomonidan tadqiq etilishi, ularning oʻzaro oʻxshash va farqli tomonlari tahlil qilinadi.